TEKNOFEST 2023'te Sahne Senin!

2023’te ilk olarak 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te sahne senin!

Yeteneğine güvenen herkes, grup ya da bireysel olarak TEKNOFEST sahnesinde hem şarkılarını söylüyor hem de enstrümanlarını çalıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açılacak TEKNOFEST sahnesinde etkinlik süresince her gün öğleden önce, öğlen ve öğleden sonra olmak üzere 3 kere gerçekleşecek olan “Sahne Senin” etkinliği ile müzikseverler, katılımcı ve ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tüm dünyaya yeteneklerini gösterme fırsatı yakalıyor.

#SenGeleceksinDiye yola çıktığımız bu yolda, sen de TEKNOFEST’te “Sahne Benim!” diyorsan başvurunu bekliyoruz.

Başvuru için tıklayınız.